ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ

 • Φιλανθρωπικά Τουρνουά 
   Κάθε χρόνο ο σύλλογος οργανώνει κάποια τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση κοινοφελών ιδρυμάτων. Εκτός από την γνωριμία και την οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων στόχος μας είναι να μαθαίνουν τα παιδιά αυτό που λέγεται προσφορά μέσα από τον αθλητισμό.

  Συναυλίες Φιλανθρωπικές

  Τα στελέχη του συλλόγου διοργανώνουν συναυλίες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή των αθλητών και των οικογενειών τους.
   
 • Αποκομιδή Απορριμάτων
   Αναμνηστική φωτογραφία μελών του Δ.Σ. και αθλητών μας, που έλαβαν μέρος στην αποκομιδή απορριμμάτων από τη συνοικία του Αγίου Νικολάου, που έγινε τη Κυριακή 22/09/13, με τη συνεργασία του Δήμου Παλλήνης, του τοπικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου και του ΣΚΑΙ. Ευχαριστούμε όλους για τη καλή τους διάθεση και προσφορά στο κοινό καλό.                    

   

   

   
  Ψυχαγωγικές Συναυλίες  
        adv Ebnefsis
  Τα στελέχη του συλλόγου διοργανώνουν συναυλίες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή των αθλητών και των οικογενειών τους.
   
   
   
 • Τουρνουά 3 on 3 

     

  Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι διοργανώσεις τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών. Διοργανώνονται τόσο εσωτερικά τουρνουά των τμημάτων υποδομής, όσο και τουρνουά με ελεύθερη πρόσκληση αθλητών ανεξαρτήτως συλλόγου.

  Basketball
  Camp
   Ο σύλλογος διοργανώνει summer camps με σκοπό τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής των συμμετεχόντων νεαρών αθλητών και την απόκτηση εμπειριών πάνω στο άθλημα. Επίσης συνεργάζεται και με άλλους Συλλόγους ή Σχολεία για τη συμμετοχή δικών μας αθλητών σε αυτά με προνομικές τιμές.

   

   

 

Περιεχομενα

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΝΕΑ

ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΓΓΡΑΦΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACEBOOK

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 15.10 ως 21.10 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 15.10 ως 21.10

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, το επιτελείο και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Νικολάου Παλλήνης σας καλωσορίζουν και σας καλούν να περιηγηθείτε στις σελίδες του επίσημου διαδικτυακού τόπου του συλλόγου μας, για να μας γνωρίσετε...