ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Σ' ΕΜΑΣ

Ο Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες-Ομάδες μας διότι ο Σύλλογος:

  • Έχει πρωταρχικό στόχο την υποδειγματική λειτουργία των Ακαδημιών-Ομάδων.
  • Διαθέτει κλειστές γηπεδικές εγκαταστάσεις, με διαρκείς προπονήσεις όλο το χρόνο.
  • Διοργανώνει συχνά φιλικά παιχνίδια.
  • Παρέχει πλήρη δωρεάν Ιατρική, αλλά και Φυσικοθεραπευτική κάλυψη σε όλους τους αθλητές σε αθλητικές κακώσεις.
  • Διαθέτει προπονητικό επιτελείο που συνάδει με το στόχο της εκπαιδευτικής νοοτροπίας των ακαδημιών.

Στόχος μας είναι, μέσα από την τεχνική εκμάθηση του αθλήματος, να φέρουμε τα παιδιά σε μεγαλύτερη αθλητική δραστηριότητα σε σχέση με το σχολείο, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να γίνουν πιο κοινωνικά και μέσα από το ομαδικό άθλημα να μάθουν να υπακούν σε κανόνες, πράγμα αρκετά δύσκολο για τις μικρές ηλικίες όπου το "εγώ" παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους. Για το λόγο αυτό, λειτουργούν 6 τμήματα ομάδες Ακαδημιών 6-13 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος οργανώνει τμήμα baby basketball για νήπια, ώστε να αγαπήσουν το άθλημα και σαν παιχνίδι.

Η δουλειά που γίνεται με αυτό το σκοπό, αποδίδει καρπούς, αφού τα επόμενα των Ακαδημιών τμήματα παίδες, έφηβοι κλπ. αποσπούν διακρίσεις, αλλά το σημαντικότερο όλων, αποτελούν ομάδα. Σημαντικό στην όλη λειτουργικότητα του Συλλόγου, είναι η συνεχής επαφή ανάμεσα σε Διοίκηση, Προπονητές, Γονείς.

 

 

 

Περιεχομενα

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΝΕΑ

ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΓΓΡΑΦΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACEBOOK

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2018ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2018

6ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ 2018-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΟΜΙΛΟΣ 1ος

ΟΜΙΛΟΣ 2ος

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, το επιτελείο και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Νικολάου Παλλήνης σας καλωσορίζουν και σας καλούν να περιηγηθείτε στις σελίδες του επίσημου διαδικτυακού τόπου του συλλόγου μας, για να μας γνωρίσετε...